Selecteer een pagina

Het Flow Business Event

Het event in het Noorden voor persoonlijke ontwikkeling en next level gaan met je bedrijf

Donderdag 3 oktober 2024
Nu nog voor € 222,- ⤵️

EARLY BIRD TICKETS

Het Flow Business Event geeft je vleugels!

Hoe goed het ook gaat, op den duur wordt ondernemen saai. Routine. Juist als het goed draait en je eigenlijk wel je plafond ziet.

Maar niet heus. De meeste ondernemers kunnen veel meer. Als je ontdekt hoe je sneller en beter kan. Waar je nog meer je nek voor wilt uitsteken en wanneer je weer stuitert van de energie!

Dát gaan we je laten ontdekken!

We gaan aan de slag met persoonlijk leiderschap, mindset, jouw droombedrijf realiseren en je energie op peil houden. Veerkrachtig zijn ook in moeilijke tijden en met visie je doelen bereiken!

3 oktober 2024

Theater DNK

Assen 

Dit is voor ondernemers die willen groeien, die willen leren, die altijd kansen zien en hun handen vrij willen maken om hun bedrijf zo in te richten dat die past als een jas. Want het kan altijd beter.

“Inspirerend, ontspannen en super goed verzorgd! Zo fijn dat dit in het Noorden is georganiseerd! Dus nu al zin in de Martiniplaza!!”

Annelies Bondo

Eigenaar, Coach Annelief

“Het was een fijne dag met leuke, inspirerende sprekers. Het programma was zo ingericht dat ik de juiste energie bleef houden!”

Nynke Leistra

Eigenaar

Vier sprekers op het hoofdpodium:

Thijs Lindhout

100%JIJ! Hoe bereik je dat? Een energieke theater afsluiting met muziek en humor door de man die hele zalen op zijn kop zet.

Tineke Zwart

Slimmer werken in plaats van harder! Tineke deelt de drie essentiële onderdelen voor het uitbouwen van je droombedrijf.

Michael Kortekaas

Hoe blijf je gezond, in balans en gefocust? Deze man kan hele squadrons opleiden, dus hij leert het ons ook. Bekend van TV-programma Hunted.

Mirjam Hegger

Mirjam laat je jouw ‘easy way’ ontdekken, zodat je vol
vertrouwen en met inspiratie vanuit je tenen die ondernemersreis voortzet.

Scroll door voor méér over de sprekers, programma, workshops etcetera…
Of pak nu alvast je early bird ticket!

EXTRA GAAF: kom jij samen met een vriend of business budy? Dan betaal je maar 197 euro per ticket! in de early check-in periode. Bij 2 of meer tickets geldt deze mega aantrekkelijke prijs die je niet wil missen!

Mark Tuitert spreker op Flow Business Event editie 1

Dit wil je!

Want je bent druk. Heel druk, met je eigen zaak. Maar doe je de goede dingen?
Onderneem je lean, strategisch en met focus?

Wordt je gevoed door inspirerende mensen, slimme systemen, juiste keuzes?
Ervaar je steeds meer voldoening ook al draait je business wel erg hard?

Kom naar het Flow Business Event en zorg even voor jezelf, terwijl je je business gaat
boosten. Want ‘work hard’ vraagt om ‘play hard’ en dat kan hier in 1 dag:

✅ De gaafste sprekers en inspirerende workshops
✅ In DNK in Assen: groots en toch lekker dichtbij
✅ Een dag vol netwerken en motivatie op niveau

Op deze dag ontmoet jij veel like-minded en inspirerende ondernemers, waarmee je kan optrekken om zo elkaar ook te stimuleren om er alles uit te halen.  

Goed georganiseerd, interessante sprekers en een fijne sfeer. De dag was goed ingedeeld m.b.t pauzes en activiteiten.

Robbert van der Pluijm

Mede-eigenaar, Summit Engineering

Even een snelle flashback…

Vorig jaar was de eerste editie van het Flow Business Event. Toen op Groningen Airport Eelde, met Mark Tuitert op het podium, een HAKA als energizer, een zaal vol enthousiasme en prachtige bijdrages over mindset, geld en focus van leiders uit ons eigen Noorden. Want die hebben we wél.

De foto’s spreken voor zich, toch?

 

Wat een tof event! Alles tot in de puntjes geregeld en ik ben geïnspireerd weer thuisgekomen. Zin in de volgende!

Laurien Zeemans

Eigenaar, Madame Laurine

Inspirerend, leuke sprekers en heel gezellig!

Het was een fantastisch geregelde dag.

Lotte Hospers

Eigenaar, Hair Manifest

Mirjam Hegger

Wanneer het gaat over ondernemen, worden vaak termen gebruikt als ‘discipline‘, ‘doorzettingsvermogen‘ en ‘hard werken‘.

Maar wat als je ook mooie resultaten kunt behalen op een makkelijke en lichte manier, zonder jezelf constant te pushen en op wilskracht te blijven doorzetten?

In de “Easy Way Pitstop” workshop van Mirjam ontdek je jouw persoonlijke ‘easy way‘, waardoor je vol vertrouwen en geïnspireerd je ondernemersreis kunt voortzetten.

Met 13 jaar ervaring als ondernemer heeft Mirjam Hegger verschillende bedrijven opgezet en uitgebreid.

Mogelijk ken je haar van de Podcast Academy, waar ze meer dan 2.000 startende podcast makers heeft geholpen om succesvol te worden en geld te verdienen met hun eigen podcast. Haar passie ligt in het coachen van ondernemers, niet door hen te pushen, maar door hen eenvoudigweg in contact te brengen met hun eigen ‘easy way’.

Michael Kortekaas

Hoe kun je je energiereserves op peil houden, een gezonde balans tussen werk en privé handhaven en gefocust blijven op je doelen, zelfs in veranderende of uitdagende tijden?

In de “Mentale (veer)Kracht” workshop worden drie belangrijke thema’s belicht:

  1. Presteren onder (werk)druk;
  2. Omgaan met verandering, teleurstelling en tegenslag;
  3. Volhouden. Het vasthouden van nieuwe gewoonten en gedragsverandering.

Michael verbindt deze concepten met het bereiken van excellentie, werkplezier, persoonlijk leiderschap, teamprestaties en duurzame high performance.

Michael Kortekaas, bekend als een van dehuntersuit het tv-programma ‘Hunted‘, heeft uitgebreide ervaring en biedt advies en antwoorden op de gestelde vragen. Hij inspireert en coacht al jarenlang individuen, teams en organisaties op het gebied van energie, fitheid, vitaliteit, leiderschap en mentale (veer)Kracht.

Tineke Zwart

 Bij het streven naar jouw droombedrijf, dat bijdraagt aan jouw droomleven, kijkt zij altijd naar drie essentiële onderdelen:

  1. Energie: Zowel jouw fysieke energie als je energetische frequentie.
  2. Mindset: Jouw gedachten en bewuste en onbewuste overtuigingen.
  3. Strategie: Jouw plan van aanpak en de acties die je onderneemt.

Bij bijna alle ondernemers sijpelt er op minimaal een van deze drie onderdelen energie weg, wat resulteert in een gebrek aan inkomsten, voldoening, rust of plezier.

Tijdens haar presentatie neemt Tineke je op een zeer praktische manier mee, zodat je niet alleen met nieuwe inspiratie en motivatie naar huis gaat, maar ook met concrete actiepunten die leiden tot jouw gewenste resultaten.

Thijs Lindhout

Thijs neemt je mee op zijn reis, naar wat 100% JIJ! leven voor jou is. Dit doet hij aan de hand van zijn eigen ontdekkingsreis waarin hij via bizarre seminars, hilarische fuck-ups en intense persoonlijke gebeurtenissen op zoek is geweest naar wie 100% Thijs is.

Reken op interessante verhalen en rake inzichten. En een uur vol met humor en muziek! Thijs zijn shows zitten vol emotie. Met een lach en een traan doe je inzichten op over je eigen zoektocht naar het leven van 100% JIJ!

Na de show van Thijs weet je beter wie je bent als persoon en als ondernemer zodat je meer in je kracht kunt komen!

De perfecte afsluiter van deze dag, vol energie, humor en muziek. Zodat we volledig geinspireerd met elkaar kunnen napraten onder het genot van een borrel en uitgebreide hapjes tijdens de afsluitende netwerkborrel met live muziek.

Gun jezelf die dag (net) werken vol inspiratie!

3 okt 2024

}

10.00 - 19.00 uur

Theater DNK Assen

09.30 uur: de deuren gaan open

Kom binnen en geniet van een heerlijke kop koffie of thee terwijl je de sfeer van de ruimte in je opneemt en jezelf klaarmaakt voor een dag vol inspiratie.

10.00 uur: het programma begint

10:15 uur Spreker 1: Mirjam Hegger

11:15 uur Spreker 2: Michael Kortekaas

12:00 uur Lunch

13:00 uur: Ronde 1 workshops

14:00 uur Ronde 2 workshops

15:15 uur Spreker 3: Tineke Zwart

16:15 uur Spreker 4: Thijs Lindhout

In het programma zijn natuurlijk tussendoor ook pauzes en extra’s opgenomen.

17.30 uur: netwerkborrel

Waar je kunt genieten van heerlijke hapjes* en drankjes, onder het genot van fijne muziek. Dit is de perfecte gelegenheid om na te praten, te netwerken en nieuwe connecties te maken.

19.00 uur: de laatste ronde

Het is tijd om afscheid te nemen en naar huis te gaan, vol nieuwe inzichten en inspiratie om toe te passen in je ondernemersreis.

* We serveren luxe fingerfood, dus geen uitgebreid diner, maar wel voldoende om tevreden naar huis te gaan.

 

Deze dag is bedoeld om jou helemaal op te laden!

 

Z

Met gave sprekers die je nog niet hebt gehoord!

Z

Door te verbinden met gelijkgestemden buiten je eigen kringetje.

Z

In een bomvol programma dat het ab-so-luut waard is om je agenda voor te blokken!

De workshops

We bieden 6 boeiende workshops aan, waaruit jij er 2 mag kiezen. Elke workshop duurt maximaal 45 minuten. Als je een Early Check-in ticket aanschaft, heb jij de eerste keuze. Voor de anderen liggen er op de dag zelf keuzekaartjes klaar, waaruit je 2 onderwerpen mag kiezen. Wil jij verzekerd zijn van een plekje bij één van de workshops? Zorg er dan voor dat je niet te lang wacht met het kopen van een ticket. Let op, je geeft vooraf een keuze aan en na ontvangst van alle formulieren kijken we hoe we de indeling zo goed mogelijk kunnen maken naar ieders wens.

Zelfleiderschap, door Paula Dillema

Paula is NLP-master, hypnotherapeut, systemisch coach en mede-eigenaar van het Zelfleiderschap Instituut. Met meer dan 20 jaar ervaring als ondernemer benadrukt ze het belang van inzicht in jouw (familie)systeem voor persoonlijke en professionele groei. In deze workshop leer je meer over systemisch werk om je zelfleiderschap te vergroten, voor meer rust, succes en voldoening in je leven.

Artificial Intelligence door

Sophie van Poele

Ontdek hoe AI jou kan ondersteunen in je bedrijf. Leer hoe je met AI tijd kunt besparen door dit slim in te zetten, bijvoorbeeld bij het genereren van teksten, het maken van afbeeldingen en nog veel meer.

De Intuïst©️ Experience, door Cato Pater

Cato neemt je mee in het ondernemen vanuit je intuïtie. Intuïst©, de serious game die Cato heeft ontworpen, is een intuïtieve procesversneller gebaseerd op de spelregels van het brein. Het is een speelse en snelle manier om antwoorden te krijgen op essentiële vragen, zoals: “Welke keuze in mijn bedrijf past het beste bij mij?” en “Waar krijg ik energie en vertrouwen van?”

Flow met impro, door Verbuildinglab

Als ondernemer wil je de flow in je werk ervaren, maar dit vasthouden in een veranderende wereld is een uitdaging. Symen Sjoerd de Vries traint tijdens deze workshop op energieke wijze jouw improvisatie mindset en laat je zien en ervaren welke vaardigheden er schuilgaan achter improvisatie. Een improvisatie mindset kan zorgen voor meer flow, snellere voorwaartse beweging, energie, verbinding, wendbaarheid en creativiteit.

 

Doelen stellen vanuit jouw kern als ondernemer, door Marjan v/d Bult

In deze workshop duiken we dieper in op het stellen van doelen, maar met een unieke twist: we richten ons vooral op de kern van jou als ondernemer. Samen onderzoeken we jouw persoonlijke drive en ambities. Na deze masterclass heb je niet alleen helderder zicht op welke doelen voor jou essentieel zijn, maar heb je ook concrete stappen om deze doelen te realiseren.

Vind je zakelijke flow met lean startup, door Business Evolution

Ontdek, pas aan en groei. Stap voor stap.

Willian Jakobs gaat in deze workshop dieper in op onder andere de kracht van het Minimum Viable Product (MVP) – een slimme benadering om ideeën snel naar de markt te brengen en waardevolle inzichten te verzamelen. Dit zal je helpen bij het maximaliseren van de waarde van jouw product of dienst door continu te leren en te verbeteren.

Bommetje vol?

Zeker! We willen je van je kruin tot je tenen op scherp zetten, dus we laten geen minuut onbenut.

Maar wees gerust. Dit event wordt georganiseerd door Business Comfort zelf. Alle garantie dus dat er goed voor je gezorgd wordt, dat je voldoende pauzes krijgt, vlot binnenstroomt en zoveel mogelijk mensen kunt leren kennen.

Tip van de organisatie: blok wel de 4 e oktober óók in je agenda, zodat je alle indrukken kunt verwerken en vervolgacties direct kunt oppakken.

Looking good? Pak je ticket!

De dagvoorzitter

De drijvende kracht achter dit event is Anita Jakobs van Business Comfort. Jarenlang heeft zij ondernemers, organisaties en zelfs bruidsparen bijgestaan met het regelen van allerlei zaken. Ook creëerde ze een prachtige ruimte met flexibele werkplekken en vergadermogelijkheden in haar eigen pand.

Je zou denken dat ze daar tot rust zou komen, maar integendeel! De gezellige borrels, boeiende evenementen en waardevolle contacten bij PLEK! hebben juist geleid tot nog meer creatieve flow. Dit bracht nieuwe ideeën voort, zoals de prachtige zaal en een kwartet van fantastische sprekers voor het FLOW business event.

Op de dag zelf is Anita Jakobs er persoonlijk bij, terwijl haar team achter de schermen alles regelt.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik inchecken?

Om 09:30 uur gaan de deuren open en kun je inchecken bij de balie. Hier ontvang je een badge waarmee je vrij kunt in- en uitlopen.

Is mijn ticket inclusief eten en drinken?

Absoluut, jouw ticket is all-inclusive. Gedurende de dag staat er koffie, thee, water en fruit voor je klaar. De lunch wordt volledig verzorgd en tijdens de netwerkborrel worden er hapjes en drankjes geserveerd. We bieden luxe fingerfood aan, dus hoewel er geen diner is, zal er voldoende zijn om voldaan naar huis te gaan.

Ik kom met de trein. Hoe is de aansluiting naar de locatie?

We raden reizen met de trein alleen maar aan. Vanaf het treinstation in Assen loop je in ongeveer 10 minuten naar de locatie. 

Waar kan ik parkeren?

Bij Theater DNK is een ruime parkeergarage beschikbaar. Op de dag zelf ontvang je een uitrijkaart.

Zijn er vaste zitplaatsen?

Nee, op de dag van het evenement kun je vrij een stoel kiezen in de zaal.

Voor wie is dit evenement bedoeld?

Dit evenement is bedoeld voor ondernemers die meer vanuit flow willen werken. Het is voor die ondernemers die willen groeien door de juiste mindset aan te nemen, door focus aan te brengen en door te staan voor wat zij waard zijn.

Ik ben een student, mag ik ook komen?

Absoluut, hoe tof is het dat je al met de juiste mindset en drive gaat ondernemen? Neem contact met ons op via mail of telefoon voor een speciale kortingscode voor studenten!

Wat als het evenement niet door kan gaan?

Als het evenement door onvoorziene omstandigheden niet kan doorgaan, wordt het verplaatst naar een nieuwe datum. Dit gebeurt alleen in uitzonderlijke situaties.

Wat als ik er niet bij kan zijn?

Indien je niet aanwezig kunt zijn, is het mogelijk om je ticket door te verkopen. In geen geval wordt er geld teruggegeven. Als je om buitengewone redenen verhinderd bent, ontvang je van ons een voucher voor deelname aan een volgend evenement. Neem in dat geval contact met ons op via contact@businesscomfort.nl.

Je gaat naar huis met:

Z

Een tas of telefoon vol waardevolle nieuwe contacten.

Z

Één en al drive om aan de slag te gaan met jouw gameplan.

Z

Handvatten om de juiste energiebalans te vinden en te behouden.

Z

een notitieboek vol ideeën en doelen om dat laatste kwartaal van 2024 mee te knallen.

Z

En grote kans, gij zijt gewaarschuwd: kramp in je wangen van het lachen!

Blijf op de hoogte van alle updates en de evenementen agenda

Abonneren op de e-maillijst netwerkPLEK!
Via deze lijst blijf jij op de hoogte van alle komende evenementen georganiseerd door Business Comfort bij PLEK! of extern.