Het Flow Business Event, E2

Where focus goes, energy flows

Nu nog voor de early check-in prijs van 247!! ipv 347

Ik ben er bij!

“Inspirerend, ontspannen en super goed verzorgd! Zo fijn dat dit in het Noorden is georganiseerd! Dus nu al zin in de Martiniplaza!!”

Annelies Bondo

Eigenaar, Coach Annelief

“Het was een fijne dag met leuke, inspirerende sprekers. Het programma was zo ingericht dat ik de juiste energie bleef houden!”

Nynke Leistra

Eigenaar

Sprekers: Thijs Lindhout, Michael Kortekaas,

Tineke Zwart & Mirjam Hegger

 

Workshops, energizers, netwerkborrel met dj en de hele dag is all-inclusive

%

Verkochte kaarten (en we zijn nog maar net begonnen)

13 juni 2024

Martiniplaza

Groningen

Early check-in sluit over...

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

​Het Flow Business Event is opgezet om ondernemers een boost te geven voor hun flow. In het eigen bedrijf maar ook in het persoonlijke leven.

Omdat je al retedruk bent en weet waar we het over hebben of omdat je juist die echte flow mist, maar voelt dat je er wel naartoe wilt.

Hoe fijn zou het zijn als je weer die rust vindt en kan genieten van alles wat je doet. Zonder een vol hoofd en schuldgevoel maar met vertrouwen, overzicht en energie.

Met vier sprekers, energizers en workshops gaan we je inspireren, in de actiestand zetten en uitdagen. Thema’s als zelfleiderschap, mindset, focus, (veer)kracht, energiebalans, geluk, geld verdienen met dat wat je leuk vindt en veel meer.

Je gaat als een ander mens naar huis:
> Opgepept maar ook rustig van binnen.
> Zelfverzekerd en nuchter.
> Doelbewust met nóg meer drive.

In je tas of telefoon heb je fijne nieuwe contacten, je directe buurman had een gouden idee waar je mee verder kunt en je hebt kramp in je kaken van het lachen: wát een dag!

Goed georganiseerd, interessante sprekers en een fijne sfeer. De dag was goed ingedeeld m.b.t pauzes en activiteiten.

Robbert van der Pluijm

Mede-eigenaar, Summit Engineering

Wat een tof event! Alles tot in de puntjes geregeld en ik ben geïnspireerd weer thuisgekomen. Zin in de volgende!

Laurien Zeemans

Eigenaar, Madame Laurine

Inspirerend, leuke sprekers en heel gezellig!

Het was een fantastisch geregelde dag.

Lotte Hospers

Eigenaar, Hair Manifest

De sprekers

Mirjam Hegger

Als het over ondernemen gaat, hoor je vaak termen als ‘discipline’, ‘doorzetten’ of ‘knallen’.

Maar wat nu als je ook makkelijk en licht mooie resultaten kunt behalen, zonder al dat gebeuk en op je tandvlees rammen op wilskracht?

In de easy way pitstop workshop van Mirjam ontdek je jouw persoonlijke easy way waardoor je vol vertrouwen en bubbelende inspiratie jouw ondernemerspad vervolgt.

Mirjam Hegger is inmiddels 13 jaar ondernemer en heeft verschillende bedrijven opgezet en uitgebouwd.

Mogelijk ken je haar van de Podcast Academy waarin ze inmiddels meer dan 2.000 startende podcast makers succesvol hielp met het starten en geld verdienen met een eigen podcast. Het coachen van ondernemers is haar passie. Niet door ze te pushen, maar door ze simpelweg in contact te brengen met hun eigen easy way.

Michael Kortekaas

Hoe houd je je energiebatterijen opgeladen, een gezond werk-privé balans en focus op de dingen die je wilt bereiken in veranderende en/of moeilijke tijden?

De drie grote thema’s binnen Mentale (veer)Kracht komen aan het licht:
1. Presteren onder druk (bv werkdruk)
2. Omgaan met verandering, teleurstelling & tegenslag.
3. Volhouden oftewel gedragsverandering.

Vanuit deze concepten maakt Michael de verbinding naar excelleren, werkgeluk, persoonlijk leiderschap en teamperformance en duurzame High Performance.

Michael Kortekaas, één van de hunters uit het tv-programma ‘Hunted’ heeft veel ervaring, advies en antwoorden op de gestelde vragen. Hij inspireert en coacht al jarenlang mensen, teams en organisaties op energie, fitheid, vitaliteit, leiderschap en Mentale (veer)Kracht.

Tineke Zwart

Tineke Zwart heeft de afgelopen 9 jaar honderden ondernemers geholpen om een bedrijf te bouwen met een tonnen- en miljoenenomzet. Haar aanpak draait echter nooit alleen om het verdienen van zoveel mogelijk geld, maar ook om het creëren van voldoening, rust en plezier. Ze gelooft dat veel omzet daar een logisch gevolg van is.

Bij het creëren van jouw droombedrijf, wat bijdraagt aan jouw droomleven, kijkt ze altijd naar 3 onderdelen.

1. Je energie (je fysieke energie maar ook je energetische frequentie)

2. Je mindset (je gedachten en bewuste + onbewuste overtuigingen)
3. Je strategie (je plan van aanpak en welke acties je neemt)

Bij vrijwel alle ondernemers lekt het op 1 of meerdere van deze 3 onderdelen waardoor er geen fijne flow zit in hun inkomsten, voldoening, rust of plezier.

In haar presentatie neemt ze je hier op een hele praktische wijze in mee zodat je niet alleen met nieuwe inspiratie en motivatie naar huis gaat, maar ook met concrete acties die je uit kunt voeren die tot jouw gewenste resultaat leiden.

Tot slot, haar aanpak is niet een one size fits all aanpak. Ze gelooft niet dat 1 bepaalde strategie voor elke ondernemer kan werken. Ze gelooft echter wel in werken met slimme strategieën waardoor je veel meer mensen kunt helpen en geld kunt verdienen in minder tijd.

Thijs Lindhout

Het is de missie van Thijs om zoveel mogelijk mensen te bereiken met lessen over het leven, de liefde, geluk en succes.

Hij neemt ons mee op zijn reis, waarin hij via bizarre seminars, hilarische fuck-ups en intense persoonlijke gebeurtenissen op zoek is geweest naar wie 100% Thijs is. 

Met interessante verhalen en rake inzichten. Het wordt een avontuur met een lach en een traan, muziek, emotie, interactie en een aantal verrassingen. Lachen en leren tegelijk.

Het gaat uiteindelijk natuurlijk om jullie! Ontdek daarom tijdens de keynote van Thijs meer over 100% JIJ!

Naast het geven van lezingen en inspiratiesessies over succes en geluk zet Thijs zijn onderzoek voort door het interviewen van succesvolle mensen voor zijn 100% Inspiratie Podcast. Tijdens deze interviews gaan ze in op geluk, succes, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en meer.

” On the other side of resistance is the FLOW “

13 juni 2024

}

10.00 - 19.00 uur

Martiniplaza Groningen

09.30 uur: De deuren gaan open. Kom binnen en neem een lekkere kop koffie of thee en land even in de ruimte en de vibe.

10.00 uur: Start van het programma met toonaangevende sprekers, workshops, energizers & meer.

17.30 uur: Netwerkborrel met bites* & drinks en fijne muziek.

19.00 uur: De laatste ronde, tijd om naar huis te gaan.

 

* We serveren luxe finger food, geen diner dus maar ruim voldoende om voldaan naar huis te gaan.

 

Deze dag gaat jou inspireren en helpen om:

 

Z

meer te doen wat jij echt leuk vindt: waar spring jij je bed voor uit?

Z

je bedrijf zo in te richten zodat het past als een warme jas

Z

los te laten wat jou niet meer dient, te vertrouwen op je intuïtie

De Workshops

Er worden 6 workshops aangeboden waaruit jij er 2 mag kiezen. Elke workshop duurt maximaal 45 minuten. De snelle beslissers, die een Early check-in ticket kopen, krijgen als extra voordeel de eerste keuze. Voor de anderen liggen er op de dag zelf keuzekaartjes klaar waaruit je 2 onderwerpen mag kiezen. Wil jij dus verzekerd zijn van een plekje bij één van de workshops? Zorg dan dat je niet te lang wacht met een ticket kopen. Let wel, je geeft vooraf een keuze aan en na binnenkomst van alle formulieren gaan we kijken hoe we het zo goed mogelijk kunnen indelen naar ieders wens.

‘Zelfleiderschap, Paula Dillema’

Paula is nlp master, hypnotherapeut, systemisch coach en mede-eigenaar van het Zelfleiderschap instituut. Met 20+ jaar ervaring als ondernemer benadrukt ze het belang van inzicht in jouw (familie) systeem voor persoonlijke en professionele groei. In de workshop leer je meer over systemisch werk om je zelfleiderschap te vergroten voor meer rust, succes en voldoening in je leven.

‘Artificial Intelligence’

We gaan je informeren over en laten zien hoe AI jou kan helpen in je bedrijf. Hoe kan je met AI tijdwinst boeken door deze tool slim in te zetten. Denk aan teksten genereren, plaatjes maken en heel veel meer.

‘De Intuïst©️ Experience’, Cato Pater

Cato neemt je mee in het ondernemen vanuit je intuïtie. Intuïst©️, de serious game die Cato heeft ontworpen, is een intuïtieve procesversneller gebaseerd op de spelregels van het brein. Het is een speelse én snelle manier om antwoorden te krijgen op essentiële vragen zoals: ‘Welke keuze in mijn bedrijf past het beste bij mij?’, ‘Waarvan krijg ik energie en vertrouwen?’.

‘Flow met impro’, Verbuildinglab

Als ondernemer heb je ambities en plannen en wil je flow in je werk ervaren. Dit vasthouden in een wereld die om ons heen verandert is geen makkelijke opgave.

Symen Sjoerd de Vries traint tijdens deze workshop op energieke wijze jouw improvisatiemindset en laat je op inspirerende wijze zien en ervaren welke vaardigheden er schuil gaan achter het improviseren. Waarschuwing: een improvisatiemindset kan ook
zorgen voor meer flow, snellere voorwaartse beweging, energie, verbinding, wendbaarheid en creativiteit.

Doelen Stellen vanuit Jouw Kern als Ondernemer, Marjan v/d Bult

In deze workshop duiken we dieper in op het stellen van doelen, maar met een unieke twist: we richten ons vooral op de kern van jou als ondernemer.

Wat vind jij echt belangrijk? Hoe zie jij jouw toekomst voor je en waarom? Samen onderzoeken we jouw persoonlijke drive en ambities. Wat wil je precies bereiken en welke impact wil je maken? Na deze masterclass zul je niet alleen helderder zien welke doelen voor jou essentieel zijn, maar heb je ook concrete stappen om deze doelen te realiseren!

Vind je zakelijke flow met lean startup, Business Evolution, Willian Jakobs

Ontdek, pas aan en groei stap voor stap.

In deze workshop duiken we onder andere dieper in de kracht van het Minimum Viable Product (MVP) – een slimme benadering om ideeën snel naar de markt te brengen en waardevolle inzichten te verzamelen.

Dit gaat jou helpen bij het maximaliseren van de waarde van jouw product of dienst door continu te leren en te verbeteren.

De hele dag is er de mogelijkheid om even een rust momentje te pakken in de lounge room. 

Ondernemen vanuit FLOW betekend ook goed naar jezelf luisteren en pauze nemen als je daar behoefte aan hebt. Natuurlijk zijn er voldoende pauzes gedurende de dag, maar als jij aanvoelt dat het even teveel is, pak dan vooral een moment voor jezelf.

Ofwel beleef de dag volledig in FLOW en neem een rust momentje als jij daar behoefte aan hebt, ook al draait op dat moment het programma door…

De organisatie

De drijvende kracht achter dit event is niemand minder dan Anita Jakobs van Business Comfort. Jarenlang heeft ze ondernemers, organisaties en zelfs bruidsparen bijgestaan met het regelen van allerlei zaken. Ook creëerde ze een prachtige ruimte met flexibele werkplekken en vergadermogelijkheden in haar eigen pand.

Je zou denken dat ze daar tot rust zou komen, maar integendeel! De gezellige borrels, boeiende evenementen en waardevolle contacten bij PLEK! hebben juist geleid tot nog meer creatieve flow. Dit bracht nieuwe ideeën voort, zoals de prachtige zaal en een trio van fantastische sprekers voor ondernemers.

Op de dag zelf is Anita Jakobs er persoonlijk bij, terwijl haar team achter de schermen alles regelt.

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik inchecken?

Om 09:30 uur gaan de deuren open en kun je inchecken bij de balie. Hier krijg je een badge waarmee je in en uit kan wandelen.

Is mijn ticket inclusief eten en drinken?

Jazeker, jouw dag is all-inclusive. Er staat de hele dag koffie, thee, water en fruit voor je klaar. De lunch is volledig verzorgd en tijdens de netwerkborrel zijn er bites & drinks. We serveren luxe finger food, geen diner dus maar ruim voldoende om voldaan naar huis te gaan.

Ik kom met de trein. Hoe is de aansluiting naar de locatie?

Wij moedigen dat alleen maar aan. Vanaf het Hoofdstation in Groningen rijden er bussen die vlakbij de locatie stoppen. We informeren je hier snel over zodat we de meest recente data en tijden kunnen aangeven.

Waar kan ik parkeren?

Tegenover Martiniplaza is een grote parkeerplaats. Je ontvangt hiervoor een uitrijkaart op de dag zelf.

Zijn er vaste zitplaatsen?

Nee, op de dag van het evenement kun je een vrije stoel kiezen in de zaal.

Voor wie is dit evenement?

Voor ondernemers die meer vanuit flow willen werken. Voor die ondernemers die willen groeien door de juiste mindset aan te nemen, door focus aan te brengen en door te gaan staan voor wat jij waard bent.

Ik ben student, mag ik ook komen?

JA, zeker weten. Hoe tof is het dat je gelijk met die juiste mindset en drive gaat ondernemen. Mail of bel mij voor de speciale studenten kortingscode! 

Wat als het evenement niet door kan gaan?

Mocht het evenement door omstandigheden niet door kunnen gaan, dan zal deze verplaatst worden naar een nieuwe datum. Dit zal alleen gebeuren in uitzonderlijke situaties.

Wat als ik er niet bij kan zijn?

Als je er niet bij kunt zijn, is het mogelijk om je ticket door te verkopen. In geen enkel geval geven wij geld terug. Indien je door buitengewone omstandigheden verhinderd bent, ontvang je van ons een voucher om aan een volgend event deel te nemen. Neem in dat geval contact op via contact@businesscomfort.nl

Je gaat naar huis met:

Z

hele fijne nieuwe contacten in je tas of telefoon

Z

een drive om aan de slag te gaan met jouw gameplan

Z

handvatten om de juiste energiebalans te krijgen in je leven

Z

veel inspiratie om je bedrijf te laten groeien door niet harder maar slimmer te werken

Z

een notitieboek vol ideeën en doelen om de tweede helft van 2024 mee te knallen

Z

stijve kaken van het lachen en zere voeten van het dansen

Blijf op de hoogte van alle updates plus de evenementen agenda

Abonneren op de e-maillijst netwerkPLEK!
Via deze lijst blijf jij op de hoogte van alle komende evenementen georganiseerd door Business Comfort bij PLEK! of extern.